Allekirjoitin nyt sitten sen vuokrasopimuksen. Huomenna pitää vielä hipsiä toimistolle rahojen kanssa, mutta muuten pitäisi nyt olla asioiden suht kunnossa. Niin, paitsi että Meg oli sitten unohtanut mainita, että yksi vuokralaisista (siis minä) ei ole edes englannin kansalainen. Eihän tuon pitäisi olla minkäänlainen ongelma, mutta olisivat kuulemma halunneet sen heti alkuun tietää (totta kai!). Ihmeellistä asioiden hoitamista, omasta mielestäni kun tuokin on aika oleellinen asia noin vuokranantajan näkökulmasta (ns. hakupapereihin ei minulta löytynyt vuokran takaajaa, jonka olisi pitänyt asua Englannissa tai englantilaista suosittelijaa). Mutta näillä mennään.

Kävin myös vilkaisemassa tuota asuntoa, kun minähän en ollut sitä nähnytkään. Ulkopuolelta tosin nytkin, mutta ihan mukavalta se kieltämättä vaikutti. Aivan uusi (ei ihmekään, etten löytänyt edes kartalta) ja todella mukavalla alueella. Ainoa miinuspuolihan on se, että kun tällä hetkellä pitkä matka oli ainoastaan kaupunkiin, niin nyt tulee olemaan pitkähkö matka sekä kaupunkiin että yliopistolle. No, jospa tuota kahden tunnin kävelymatkaa saisi oiottua vaikka neljäänkymmeneenviiteen minuuttiin, kun tuolta näkyisi menevän jonkinlainen kinttupolku tuollaisen niityn läpi suoraan kohti yliopistoa. Tutkin asian huomenna.

Tänään ajattelin laiskotella, kun ulkona sataakin. Perusbrittiläinen kesäsää taas, harmaata ja tuulista. On se kesä siellä Suomessa kuitenkin aika erilainen.