Olisihan se pitänyt arvata, että KELAn ryssimiset eivät vieläkään ole ohi. Tällä kertaa siellä on viisaammat päättäneet peruuttaa opintotukeni, koska eivät ole vakuuttuneita, että oikeasti olen täällä Englannissa opiskelemassa, vaikka kahdesti sinne on lähetetty vaaditut paikallaolotodistukset. Maanantaina siis postiin, ja kolmas paperi matkaan. Iskä lupasi tosin olla avulias ja kysellä siellä Suomen päässä, että mistä nyt tällä kertaa kiikastaa. Jyväskylään joutuu kuulemma soittamaan maanantaina, kun eivät Tampereen toimistossa (yllättäen) olleet osanneet vastata. Ammattitaitoista porukkaa siis, huomaan ma. Keitä sinne KELAlle oikein palkataan? Kysyn vaan... Rasittaa tällainen, varsinkin kun ei ole todellakaan ensimmäinen kerta omalla kohdallani. Nyt en taas yhtään tiedä, meinaavatko korvata nuo jo peruutetut opintotuet, tulisi nimittäin tarpeeseen.

Mutta se siitä.

Asuntoa pitäisi alkaa katselemaan ensi syksyksi. Meghann ja kämppiksensä onneksi ovat pyytäneet minut mukaan kiertelemään mahdollisia asuntoja, kolmanneksi vuokralaiseksi siis. Hieno homma, varsinkin kun itse olen niin pihalla tästä kaikesta. No, eiköhän se tästä, jahka vauhtiin päästään.

Huomiseksi onkin taas ihan kunnolla tekemistä, kun tarttis tämä huone siivota oikein kunnolla. Ja valmistella ensi viikon seminaarit ja vähän opiskellakin. Mukavasti sain tuon Housen toisen kauden tänään katsottua, eli ei ole sekään kiusaamassa. Ehkä sitä voisi mahdollisesti saada jotain aikaiseksikin huomenna. Ehkä. Mahdollisesti.

Nyt unille. Tai mistään ei tule yhtään mitään.