Nonni, täällä sitä taas ollaan. Talo oli edelleen pystyssä saapuessani (ihme), ja se riittää minulle. Väsyttää vaan niin vietävästi, viime yön vajaat 2 ja puolen tunnin unet eivät ilmeisesti ole ihan riittävät tällaista reissauspäivää silmälläpitäen. No, ensi kerralla sitten.

Tavarat sain kaikki hienosti paimennettua oikeisiin paikkoihin (oikeaan koneeseen/oikeaan bussiin) oikeaan aikaan, joten ihan hyvin noitten pakaasien kanssa sitten loppujen lopuksi sujui. Ja ehjänäkin pysyivät (jopa ne kaksi keraamista lautasta, jotka olin puolihuolimattomasti käärinyt paitojen sisään ja tunkenut laukkuun), ainoastaan yhden cd-kotelon kansi oli mennyt säröille. Saisikohan siitä järjestettyä vaikka jonkun tilataideteoksen?

--

En ymmärrä, en sitten millään: miten täällä voi aina olla näin kylmä, vaikka ikkuna on kiinni ja patteri puhaltaa suurimmalla mahdollisella teholla? Alkaa tuntua siltä, että se taitaa ihan oikeasti johtua minusta itsestäni, eihän täällä nyt pakkasta voi huoneessa olla! Täytyi käydä kuumassa suihkussakin ihan vain sen takia, että jossain olisi lämmin olla. Ihme paikka (tai ihme vilukissa). Lattialämmitystä kuitenkin kaipaan, ei tuo matto nimittäin kylmää loitolla pidä. Täytynee ostaa kuumavesipullo.

Kotiin olen seuraavan kerran matkaamassa pääsiäisen tienoilla, joskus maaliskuun lopulla. Täytyy silloin harkita tätä paluuta vähän tarkemmin, kun ei kotona tule opiskeltua. Kun ollaan lomalla niin silloin kanssa lomaillaan.

Vielä ajattelin hetken lukea Ian Flemingin Casino Royalea ja painua sitten unten maille. Kuulostaa mainiolta. Huomenna onkin sitten mielenkiintoinen päivä, kun maanantain tenttiin tarttis kerrata. Kirjakin jäi kotiin.