Voih kun taas tylsistyttää ja ahdistuttaa. Allergiaoireet ovat täällä taas (nenä vuotaa ja aivastuttaa) ja jalassa on joku ihmeen ihottuma. Hianoa. Lukuintokin on kadonnut jonnekin (siis se tenttikirjojen lukuinto, fiktiotahan menee sitten senkin edestä), ja tentit vaanivat jo sen verran lähellä, että putoavat kohta niskaan. Kyllä mä tän tajuun pyörii vaan päässä, vaikka en jumalauta tajua! Alitajunta huijaa ja koittaa päästä vähemmällä, kuten aina ennenkin. Mutta toisaalta, pakko tästä on jollain konstilla selvitä, kuten aina ennenkin.

Tänään oli sitten ihan pakko pitää rokulipäivä: busseilin ostarille ja Vueen; Painted Veilin kävin katsomassa, nyt kun oli kirjakin viimein luettu. Hyvin toimi Vuessa äänet ja kuva, toisin kuin keskustan Odeonissa, jonka äänentoisto oli masentavampi kuin omissa Sonyn kuulokkeissani, mitkä täällä kämpillä toimittavat kaiuttimien virkaa, ja penkeissä oli mukava istua. Eihän se mikään Plevna ollut (Plevna on edelleen pienessä mielessäni Se Elokuvateatteri), mutta ihan kelvollinen kuitenkin. Voipi olla, että useamminkin erehdyn paikalle.

Masennusta ja ahdistusta hoidinkin sitten shoppailulla: Virgin ja Waterstone's antoivat DVD:itä ja kirjoja pois pilkkahintaan, joten aivot sumeina ja silmät kiiluen kulutin ensi viikon (ja seuraavankin) ruokabudjetin. Mutta ei se mitään - hengenravintoa, hengenravintoa...

Niin, huomenna katsastamaan uutta kämppää. Yhden kämpänhän missasinkin jo sen migreenin takia, mutta ei ollut kuulemma ollut kummoinen. Saa nyt katsoa, minkälaiseen loukkoon sitä eksytään seuraavaksi.