Eilen palautin ensi vuoden kurssivalintalomakkeet. International Trade -kurssin valitsin ykkösvaihtoehdoksi, missä lie mielenhäiriössä senkin rastitin. No, se on nyt palautettu ja saa nyt katsoa, mihin minut sijoittavat. Samapa tuo toisaalta. Minulle käy melkeinpä mikä vain, tällä kertaa en nirsoile.

//

Tänään oli ihan hauska päivä. Aurinko paistoi taas pitkästä aikaa ja oli lämmintä - minä tietysti ramppasin luennoilla enkä voinut nauttia tästä sen erikoisemmin. Olisi kovasti tehnyt mieli napata pyyhe matkaan ja suunnata läheiselle nurmikentälle sellaisen ison puun juureen istuksimaan ja lueskelemaan. Mutta ehkä vaikka huomenna tai ylihuomenna, jos vaikka sattuisi samanlainen nätti ilma. (Todennäköisesti sataa vettä.)

Keskittyminen on jostain syystä ollut lähestulkoon nollassa eilisestä asti. Luennot ovat menneet aika lailla toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos; huomenna täytyy skarpata. Ei tästä muuten mitään tule. Crimin luento tosin herätti iltapäivällä: Damian (luennoitsija/seminaarijohtaja) on kasvattanut rekkakuskiviikset. Siis sellaiset American chopper/Teutul Senior -kyhäelmät. Ei hyvä. Väsyneenä hihiteltiin Megin kanssa kuin pahaiset kakarat. Notta näin täällä.

Koneessa edelleen virustorjuntaohjelma päivittämättä, kun koulun verkko ei ilmeisesti päästä AVG:tä läpi. Tiedän, olen idiootti - ei näinä päivinä saisi pyöriä netissä ilman kunnollisia virustorjuntaohjelmia. Pitää viedä kone hoitoon IT-neroille kampukselle. Heti ensi viikolla.

The Geoff Show kutsuu.