Ei ole vieläkään ääni ihan täysin palannut tuon flunssan jälkeen, aika käheä-äänisenä saan vielä sönköttää. Samoin nuha on edelleen kiusanani, sellaisen oikein kunnon kurkkuyskän kaverina. Kai tämä tästä ajan kanssa ohi menee, nyt vain ärsyttää aika tavalla.

Viimeinen viikko onkin mennyt (lähinnä tuon flunssan vuoksi) ihan vain parvekkeella auringonpaisteessa istuen ja kirjoja lukien. Dekkarit ja jännärit ovat niin kesälukemista! Agatha Christietä ja Dean Koontzia noin viime aikoina. Eivät vaadi turhaa ajattelua, eivät siis rasita flunssan runtelemia aivojani. Tämänpäiväiseltä kirjastoreissulta mukaan tarttuikin Christien lisäksi Paulo Coelhoa ja Italo Calvinoa, asteittain koitan palailla takaisin oikean kirjallisuuden pariin... Kafkaa en ihan vielä uskalla yrittää, mutta sitä löytyykin sitten ihan omasta hyllystä, kun Calvinosta olen selvinnyt. Niin, ja Arturo Pérez-Reverten uusin täytyy käydä tässä joku päivä ostamassa. Olen koukussa kapteeni Alatristeen, don Diego on niin mun idoli (vaikka leffa olikin luvattoman huono ja sekainen)!

Toivottavasti kauniit säät ja ihana auringonpaiste jatkuvat vielä ensi viikolle, kun olen lähdössä ystiksen kanssa mökkeilemään. Haaveilen jo laiturilla istumisesta ja auringonpaisteesta. Ja kirjoista ja pelikorteista. Ja saunomisesta ja uimisesta. Ja hyvästä ruuasta sekä loistavasta seurasta.