On tämä ihme touhua täällä kämpässä. Viime yönä heräsin kahdelta vessaan enkä saanut enää unta, koska Nilkki tuossa vastapäätä kuunteli huoneessaan jotain ihme teknojumputusta, enkä tosiaan päässyt pakoon sitä bassoa. Siinähän sitten kärvistelin (juu, tiedän: olisin ihan hyvin voinut mennä koputtelemaan Nilkin oveen ja kohteliaasti sanoa, että "nyt se musiikki pienemmälle, perkele", mutta perussuomalaisena tossukkana mieluummin kärvistelen kuin olen 'vaivaksi') ja tungin sormia korviin (veren kohina muuten kuulostaa yllättävän paljon kiitoradalla kiihdyttävältä lentokoneelta, näin ajattelin yön pimeinä tunteina). Unen päästä sain kiinni puoli seitsemältä aamulla, kiitoksia vain.

Sattuneesta syystä pääsin ylös vasta puolenpäivän aikaan, ja lähdin asioille. En sittenkään keskustaan, vaan vallan toiseen suuntaan: viime viikolla löysin Cribbs Causewayn ostarin, joka on kuin Bristolin keskusta pienoiskoossa - paikallinen IdeaPark. Sieltä löytyvät samat liikkeet joita varten ramppaan keskustassa (M&S, Virgin, Waterstones, WHSmith) ja yllättäen aivan tuhottomasti ekstraa (HMV, John Lewis, Disney Store + miljoona pikkuliikettä). Sopivan lampun löysin viimein John Lewisiltä (myyjän "wow, this lamp is huge! Where did you buy this? I mean, we only have these..." -kommenttien kera): lamppu on lähestulkoon puolet pienempi kuin alkuperäinen, mutta hyvin tuntuu toimivan. Että näin. Lampunmetsästys on nyt onnellisesti takana.

Tänään vielä laiskottelua (ainakin jossain määrin), mutta huomenna täytyy alkaa ihan tosissaan valmistelemaan tuota Systemsin esseetä. Blaah. Ehkäpä tämä tästä. Teen ja valkosuklaakeksien voimalla.