Ihan hyvillä mielin olen lauantaina lähdössä, mutta nämä lähtövalmistelut  hivenen stressaavat - pakkaaminen on sitten inhottavaa. Ahdistaa, kun nuo kamat eivät taas meinaa millään mahtua tuonne matkalaukkuun, ja toista samanmoistahan en vaivoikseni ota. Suututtaa vaan niin pirusti. Repustakin tulee taas niin painava, että senkin raahaamisesta tulee ihan oma operaationsa. Koita nyt siinä sitten pitää kaikkia pakaaseja silmällä ja huolehtia kaikki a) oikeaan koneeseen b) oikeaan bussiin c) ehjänä. Ahdistaa pelkkä ajatuskin. Aivan järkyttävää rahjustamista.

Tänään siis tiedossa hieman lisää pakkailua ja yleistä asioiden hoitelua; huomenna kaverin pitäisi vielä tulla moikkaamaan ja lopuksi illalla elokuviin. Kiireistä siis näyttäisi näinä viimeisinä päivinä olevan, eikä viimeisenä yönä tule taaskaan nukuttua (kotona vasta puolenyön aikoihin, lähtö viimeisetään puoli neljältä).

Maanantaina ensimmäinen tentti, enkä tietenkään ole taas yhtään valmistautunut. Ei tuonut siis uusi vuosi muutosta tähänkään...

Voihan mähmä.